sunnuntai 30. syyskuuta 2012

the end.....maybe

Mooi

En oo postannu, tiiän. Mua ei nyt tällä hetkellä kiinosta nukkeilu pätkääkään. Haluaisin uuen kameran, Erenalle obbarin peruukin ja sitte uusia nukkeja, mutta tuntuu vaa että niihin menee vaa liikaa rahaa.
Oon myös harkinnu Erenan myymistä.
Mitä mää sillä teen jos se istuu vaa kaapissa? Tavallaan oon kiintyny siihen ja siinä on tunnearvoa. Nukkeinto pikkasen kohoaa kun lukee joittenki nukkeblogejen postauksia. Mut sit taas tajuan että en jaksais vaa käyttää rahoja nukkeiluun. Mä vaan toivon tavallaan etten ois koskaa törmänny pullippeihin. Toki ne on tosi söpöjä, mut tää on nii ristiriitasta!

Tällä blogilla on nyt toistaiseksi tauko, voitte poistua lukijoista jos haluatte mutta tuun ehkä takasin. Jos poistan blogin, ilmoitan teille~
Ja älkää ihmetelkö jos poistun lukijoista, ku en taijja kovinkaa paljo täälä ennää käyä.

Jonsu&Erena

3 kommenttia:

 1. Äläää, jatka ihmeessä jos edes vähänkin on innostusta. En osaa pukee sanoiks kaikkee mitä mielessä olis. Ethän lopeta blogiasi? :'(

  VastaaPoista
 2. Tätä blogia tulee ikävä :(

  Mursu kuittaa~

  mursunnuket-pulliplover.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Mulle tulee kova ikävä, oon aina pitäny sun blogistas hirmusesti! Ja Erenasta! Se on hirmusen söpö! Toivottavasti päätät, ettet lopeta nukkeilemista. Jospinnistelet, niin kyllä se siitä.Oikeasti, en voi sanoin kuvailla, Miltä tuntuu!
  Toivottavasti et lopeta!

  Muistan sinut aina, terkuin Islandi~

  VastaaPoista